4D Tegelimport

Home  |  4D Tegelimport

4-D Tegelimport: een extra dimensie aan uw tegelvloer of -wand
Betrouwbaarheid, stabiliteit en … gemakkelijker de juiste keuze maken. Daarvoor staat 4-D Tegelimport. Want dankzij de jarenlange ervaring en sterke positie op de markt maakte 4-D Tegelimport voor hun opdrachtgevers al een doordachte selectie van sterke merken zoals Villeroy & Boch, Casalgrande en Mosa, én hun verrassende oplossingen voor tegelwerken. Geen overweldigende keuze aan soortgelijke leveranciers dus, maar een weloverwogen gamma dat de kans biedt om met advies veel dieper te gaan dan de kleur en de prijs van een tegel. Niet voor niets stak al menig Nederlander de grens over voor deze behoorlijk zeldzame collectie van de tegelspecialist.

Vooroplopen met verrassende vakkundigheid
Wie advies vraagt over de juiste tegel, zou wel eens aangenaam verrast kunnen worden door 4-D Tegelimport. Want het bedrijf gaat verder dan enkel het opvolgen van nieuwe ontwikkelingen: 4-D Tegelimport probeert deze ook zelf te doen. Niet alleen combineren de adviseurs samen met klanten diverse merken, wat vrij ongekend is in de tegelsector, maar ze volgen tevens de modewereld op de voet op. De kleuren die de catwalks sieren, komen namelijk terug in de tegelsector. Maar u mag ook rekenen op deskundig advies over de juiste poetsproducten. U weet dus zeker dat u met 4-D Tegelimport vooroploopt met product, ontwerp én onderhoud.

4-D Tegelimport
Dijkstra, de tegelgroothandel uit Maasmechelen, is de bakermat van 4-D Tegelimport. Dat zorgt voor een bijzondere combinatie van 25 jaar kennis en ervaring en de frisheid van een gretig, jong ontwerpteam.