Dr Light

Home  |  Dr Light

Dr. Light: meer dan licht
Wist u dat ons dagelijks functioneren sterk beïnvloed wordt door licht? Geen wonder dus dat de juiste sfeer én een hoog comfort voor een groot deel bepaald worden door een doordacht lichtplan. Dr. Light heeft alle kennis, ervaring en techniek in handen om een bestaande sfeer beter uit de verf te laten komen. Óf om een geheel nieuwe identiteit te creëren! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de stijlvolle, tijdloze en bijzondere lampen en armaturen in het gamma van Dr. Light. Of u nu gaat voor modern, stoer, eigenzinnig, opvallend of klassiek, Dr. Light verrast u met merken als Rubn en Brokis.

Wetenschappelijke aanpak voor de juiste sfeer
Dr. Light legt aan het creëren van de juiste sfeer een wetenschappelijke aanpak ten grondslag. De lichtexperts bepalen aan de hand van planstudies en lichtcalculaties hoe u met licht de juiste stemming bepaalt en comfort verhoogt. Dat kan in een bestaande ruimte of omgeving, maar, in het geval van een bouw of nieuwbouw, ook in samenspraak met de architect. Hoe haalt u het beste uit een binnen- of buitenruimte? Onze adviseurs schijnen er graag hun licht over.

Dr. Light
Onder de naam Meubelux zette Dr. Light in 1948 zijn eerste stappen op de verlichtingsmarkt. Circa 70 jaar later is Dr. Light een multifunctioneel verlichtingsbedrijf dat alle disciplines onder een dak heeft: van hoogopgeleide adviseurs tot een professionele ontwerpstudio en van de nauwkeurige lichtcalculatieafdeling tot de vakbekwame installatietak.