Erro heating

Home  |  Erro heating

ERRO Heating: van airconditioning tot zonnepaneel
Maar liefst 35 experts op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en sanitair staan voor u klaar bij ERRO Heating. Want de medewerkers van het innovatieve bedrijf weten als geen ander dat deze vier disciplines naadloos op elkaar moeten aansluiten: een belangrijke voorwaarde om voor u een zo hoog mogelijk comfort te creëren. Een voorwaarde waaraan ERRO Heating graag voldoet. En dat met verrassende producten en doordachte ontwerpen. Van vloerverwarming tot ventilatie en van inbouwhaarden tot boilers. Het geheel is zo doordacht op elkaar afgestemd dat u er niets van voelt! En mocht dat nodig zijn, dan staat een servicemonteur razendsnel bij u thuis of op de werkvloer om een afwijking te verhelpen. Want u mag altijd vertrouwen op de 24-uursservice van ERRO Heating.

Energie besparen
Verwarming, koeling, ventilatie en sanitair vragen natuurlijk een bepaalde mate van energie. Daarom denkt ERRO Heating ook graag mee over manieren om uw energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Zónder in te boeten aan comfort welteverstaan! Bijvoorbeeld via het opwekken van uw eigen energie met zonnepanelen of een doordacht ontwerp van uw ventilatiesysteem. Want ook dat kan een positieve invloed op uw energiebehoefte hebben. ERRO Heating denkt dus actief en betrokken mee over het verwarmen en koelen van uw woning of bedrijfspand, van a tot z. Of moeten we zeggen van airconditioning tot zonnepaneleninstallatie?

ERRO Heating
Rob Brands richtte ERRO Heating in 1989 op. Inmiddels halen elke dag 35 experts het onderste uit de kan wat betreft verwarming, koeling, ventilatie en sanitair.