Glas Ceyssens

Home  |  Glas Ceyssens

Glas Ceyssens Group: verrassend glasdesign van binnenwand tot poolhouse
Waaraan denkt u als u aan glas denkt? Waarschijnlijk niet aan isolerende, verwarmde beglazing. Aan compleet glazen binnenwanden. Aan een bijna profielloos schuifdeursysteem dat werd onderscheiden met de Innovatieprijs voor Architectuur. Aan een volledig glazen veranda. Of aan een modern poolhouse van glas. En toch is dit – en nog veel meer – precies wat u mag verwachten van Glas Ceyssens Group. Laat u verrassen door de mogelijkheden om uw persoonlijke woon- of werkbeleving naar een hoger niveau te tillen.

Glashelder en transparant
Of het nu aankomt op advies, plaatsing of nazorg, opdrachtgevers van Glas Ceyssens Group omschrijven de glasspecialist als een echte meedenker die vlot, efficiënt en transparant te werk gaat. Waarden waaraan Glas Ceyssens Group hard en bewust werkt, onder meer door de sterke grip op iedere fase van een samenwerking. Zelfs de productie van het glas gebeurt in eigen beheer en onder nauwgezet toezicht. Deze scherpe blik op ieder aspect komt ook de service ten goede. Want zelfs in het weekend en op feestdagen mag u rekenen op een snelle reparatie of vervanging van glasbreuk na vandalisme, inbraak of gewoon een ongelukje.

Glas Ceyssens Group
Vanaf 1965 ontwikkelde Glas Ceyssens Group zich van een bescheiden eenmanszaak tot een bloeiend familiebedrijf met 150 medewerkers. Daarbij is de visie niet verloren gegaan: glashelder en transparant blijven, van advies tot nazorg.