SOM Design

Home  |  SOM Design

Som Design: keukens en meer op maat
Een keuken die van aanrecht tot zelfreinigende oven volledig op u is afgestemd. Een unieke dressing die ontworpen is met het oog op uw ochtendroutine en levensstijl, van lichtknop tot schuifdeur. Een verbouwing waarin u bent begeleid tot en met het aandraaien van de laatste schroef. Of haarscherp advies over kleur en sfeer in uw interieur. Dat mag u verwachten van Som Design. Daarbij staat een uitgebreid netwerk van alleen echte specialisten zoals erkende architecten achter het ontwerpbureau. En achter uw bouw of verbouwing. U bent dus verzekerd van bewezen expertise, de focus op efficiëntie én volop ruimte voor uw persoonlijke ideeën en behoeften.

Rode draad: u
De aanpak van Som Design laat zich kenmerken door een duidelijk aanwezige constante factor: persoonlijke betrokkenheid. Want hoewel kennis, ervaring en referenties volop aanwezig zijn bij het ontwerpbureau, is iedere opdrachtgever, zijn persoonlijke levensstijl of werkwijze en daarmee de beste oplossing uniek. Som Design leert u namelijk al vanaf het eerste moment graag goed kennen. U mag rekenen op een partner die oprecht aandachtig en geëngageerd is. Iemand die net als u alles op alles zet voor uw project. Het resultaat? Een keuken, dressing, verbouwing of raadgeving die om u draait, en om u alleen. Vandaag én morgen.

Som Design
De hoge standaard van Som Design wordt bewezen door diverse aspecten. Een voorbeeld is het feit dat alleen keukens van Belgische makelij geplaatst worden, mét keukentoestellen van elk gewenst merk, zoals Neff en Novy. Van deze twee is Som Design namelijk officiële partner.