OVER ONS

DE WOONBELEVING

Professionele partners, elk gespecialiseerd in hun vakgebied, slaan de handen in elkaar om al uw projecten te realiseren. Gaat u bouwen, renoveren of uw interieur vernieuwen?
Bezoek dan onze toonzaal en ”beleef” het moment waar uw vragen beantwoord worden, waar uw ideeën visueel worden uitgewerkt en waar uw dromen tastbaar worden. Een interieurarchitect(e) staat hier steeds ter uwer beschikking en zal u van A tot Z begeleiden doorheen uw gehele bouw- of interieurproces.

DURF MEER TE VERWACHTEN DAN U VRAAGT

 

Dat zijn drie belangrijke factoren voor de partners van DE WOONBELEVING met elkaar verbinden. En dat is precies wat u als (ver)bouwer van ons mag verwachten. Verrassende kwaliteitsoplossingen. Met andere woorden, veel meer dan u in eerste instantie vraagt. Dan weet u dat u met een vakman te maken hebt.

Wijkstraat 15, 3590 Diepenbeek, België
T +32 (0)11 966 977 – info@dewoonbeleving.be

VAKMANSCHAP DOOR DECENNIA AAN KENNIS EN ERVARING. BESTENDIGE KWALITEIT DOOR EEN ZELFKRITISCHE BLIK. EEN TOTAALPAKKET DOOR OVER DE EIGEN VAKGRENZEN HEEN TE KIJKEN.

Anke Stevens

Interieurarchitecte

Creatieve duizendpoot. Dat is Anke Stevens, onmiskenbaar. Anke Stevens vormt, samen met Chantal Bronckhorst het team van De Woonbeleving, elk concept tot een zorgvuldig en tastbaar geheel vormen. Anke Stevens zit in het totaal een 10-tal jaar in de bouwwereld, van ruwbouw t.e.m. afwerking. Alle bouwfases zijn prachtig om te ontwikkelen.
Een ontwerp tot een realisatie te zien groeien vanaf de ruwbouw pleisterwerken, chapewerken, elektriciteit, domotica, verlichting, kasten op maat, keukens, badkamers, vloerbekleding, meubelcollecties muurdecoratie, verf en inspirerende interieurstoffen etc… Vanuit de Woonbeleving te Diepenbeek kan ik mij uitleven om met volle overgave, richting een eindresultaat mee te kunnen werken.